”Try Me”-Kit framtagna för dig som vill testa

Efter önskemål har vi nu tagit fram ”Try Me”-kit på fransar för er som vill ha lite mer än de små mini-askarna med 4 rader och vi har gjort två olika ett för singel fransar och ett för volymfransar med de vanligaste längderna och böjarna.

Varje kit innehåller 6 askar med fransar   Pris 650:- inkl. moms & frakt

”Try Me”-kit finns även för Naglar redan från Cuccio Pro och du kan välja mellan Gellack, Gele & Akryl

Framtagning av Startpaket för fransar (finns redan för naglar) är på gång här under våren

Köp Ditt kit här   Try Me – Singel  eller Try Me – Volym

Du kan även köpa & beställa ditt kit direkt via Swish – använd QR-koden nedan &  sms:a namn, adress & mail till 0700-67 69 23 så skickar vi ditt kit samma dag (om vardag innan kl.12) till dig. Kvittot på ditt köp kommer med i leveransen.

trymekitfransar650-liten

 

Bookmark the permalink.

Kommentera