Manikyren är HELA grunden!

Intresserad av naglar?  Vill Du bli Nagelterapeut? Utbildad Nagelterapeut?

Se till att lära Dig från grunden så Du har kunskapen om Naglar & Händer! Din Nagelterapeut utbildning SKA innehålla en grundlig och djupgående Manikyrdel – Det är den som ger Dig förutsättningarna för kunskap & kvalité i ditt yrke!

Att kunna bygga snygga naglar och kontrollera materialet ju bara slutresultatet. Den allra VIKTIGASTE biten som Nagelterapeut är att ha kunskapen om den naturliga nagel och handen för att kunna ge kunden det bästa & för att Du ska utefter vad du ser på kundens naturliga nagel kunna avgöra hur du ska göra i kombination med kundens önskemål så att kundens nagel inte skadas. Utan rätt kunskap och förståelse kan det vara Du som skadar kundens naturliga nagel och att Du kan lägga materialet snyggt spelar då mindre roll då skadan är gjord redan innan….

Du som är utbildad:

  • Hur många dagar/lärarledda timmar fick du i din utbildning?
  • När Du valde Din Manikyrutbildningen – Gjorde Du det efter kursens innehåll eller efter pris & längd på kursen?
  • Valde Du en kort/billig manikyr kurs bara för att snabbt kunna få börja bygga naglar och/eller lägga Gellack (permanent lack)?

Du som funderar att utbilda Dig:

  • Välj en utbildning där du får Kunskap
  • Låt va Du får lära Dig avgöra vilken utbildning du väljer – inte pris, ort och kurslängd
  • Bestäm dig innan vad Du som Manikyrist/Nagelterapeut vill stå för
  • Vad vill Du kunna erbjuda Dina kunder?

Våran Manikyristutbildning & Manikyrdelen i Nagelterapeut-utbildningen har minst 11 lärarledda dagar för att Du ska ha kunskap, förståelse & kunna erbjuda dina kunder en behandling med kvalité & omsorg om deras naturliga naglar. I utbildningen ingår Gellack/permanent lackning och även en IA-examen, vilket är en internationell kvalitéts diplomering på manikyren.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.